Woningaanbod

Wil je wonen aan Porseleinhaven met de Loosdrechtse plassen voor de deur? Dat kan. Op deze pagina vind je het beschikbare woningaanbod. Heb je interesse in een specifieke woning of een vraag? Neem dan gerust contact op met een van onze makelaars. We vertellen hieronder ook alvast het een en ander over de herenhuizen en de appartementen aan de westkant van Porseleinhaven, die nog in ontwikkeling zijn. We hopen eind deze zomer te starten met de verkoop.

Please use two fingers to pan and zoom the map.

Overige situatieschetsen

(klik op de afbeelding om te vergroten)

Pakhuizen – nog enkele te koop

Aan de haven worden pakhuizen met drie en vier woonlagen afgewisseld. Ze hebben een royaal woonoppervlakte, variërend van 170 m² tot 240 m². En ook de vormen en kleuren van de gevels verschillen. Het dakterras ligt aan de woonkamer, op het westen, met uitzicht op de haven en de Loosdrechtse plassen. Aan de achterkant heb je een fijn balkon. Zo heb je de hele dag zon, maar ook schaduw tijdens warme zomerdagen. In de berging op de begane grond kun je de fietsen kwijt en elk pakhuis heeft twee privé-parkeerplaatsen.

Afhankelijk van het pakhuis dat je kiest, is er ruimte voor vier tot zes slaapkamers. De badkamer is riant, er is een ruime berging voor de was en een apart, tweede toilet op de slaapverdieping. Ben je ondernemer? Op de begane grond zijn er commerciële ruimten te koop met een aparte ingang die je bij je pakhuis kunt betrekken. Wil je weten of dit voor jou fiscale voordelen heeft? Vraag het gerust aan een van onze makelaars of je financieel adviseur

Herenhuizen

in ontwikkeling

In Porseleinhaven komt nieuw aanbod: herenhuizen van drie en vier woonlagen aan de haven en aan de dijk. Met ieder een eigen kleur. Beige, lichtblauw, antraciet, geel en bruin is het palet dat de architect in gedachte heeft. De woonoppervlakten van de herenhuizen variëren van ongeveer 115 tot 235 m².

Aan de haven

Aan de haven liggen twee typen herenhuizen met een voortuin aan het water, type A en B. Type A is het meest brede herenhuis van drie woonlagen en type B is iets smaller, maar heeft een laag meer. Wat deze herenhuizen met elkaar gemeen hebben, is de voortuin aan het water. De indelingen zijn verschillend. Zo heeft type A een traditionele indeling met een keuken en woonkamer op de begane grond en drie slaapkamers op de eerste verdieping en type B de woonkamer en keuken op de eerste verdieping. Beneden hebben deze herenhuizen een mooie multifunctionele ruimte, aan de voortuin. De ideale plek voor een royale woonkeuken of een kantoor aan huis. De bovenste etage, onder het schuine dak, is in de basis een opbergzolder. Maar als je wilt kun je hier een of twee dakkapellen laten plaatsen, waardoor je de verdieping kunt indelen met extra kamers.

Aan de dijk

Herenhuis type C ligt aan de dijk. Dit herenhuis is vrij smal en hoog en heeft daarmee een heel karakteristieke uitstraling. De begane grond is opgesplitst in een entree naar het woongedeelte, een berging en een commerciële ruimte met een eigen ingang. De woonkamer en de keuken liggen op de eerste verdieping. Aan deze woonkamer ligt het balkon op het zuiden met een geweldig uitzicht op de Loosdrechtse plassen. De slaapverdieping heeft twee ruime slaapkamers, een apart toilet en de badkamer. Vanuit de overloop kom je op de bergzolder met een vlizotrap.

Appartementen

in ontwikkeling

Aan de westkant van Porseleinhaven, op de hoek, komt een tweede kleinschalig en karakteristiek appartementengebouw met zeven 3-kamerappartementen. De woonoppervlaktes variëren van ongeveer 73 tot 145 m2. Alle appartementen hebben een lichte woonkamer met een balkon aan de haven, twee slaapkamers, een badkamer en berging voor de was. De grootte van de ruimten en het uitzicht zijn heel divers. Zo kijkt elk appartement uit op Porseleinhaven, maar sommige hebben daarnaast ook een geweldig uitzicht over de dijk naar de Vuntusplas.

Interesse in een laatste pakhuis?
Of heb je andere vragen? Neem contact op met een van de makelaars of laat het ons weten via het onderstaande formulier.

Wil je precies weten hoe wij met jouw gegevens omgaan?
Dat lees je in ons privacy statement.