Woningaanbod

Wil je wonen aan Porseleinhaven met de Loosdrechtse plassen voor de deur? Dat kan. Op deze pagina vind je het beschikbare woningaanbod. Heb je interesse in een specifieke woning of een vraag? Neem dan gerust contact op met een van onze makelaars. We vertellen hieronder ook alvast het een en ander over de herenhuizen en de appartementen aan de westkant van Porseleinhaven, die nog in ontwikkeling zijn. We hopen eind deze zomer te starten met de verkoop.

Please use two fingers to pan and zoom the map.

Overige situatieschetsen

(klik op de afbeelding om te vergroten)

Pakhuizen – nog enkele te koop

Aan de haven worden pakhuizen met drie en vier woonlagen afgewisseld. Ze hebben een royaal woonoppervlakte, variërend van 170 m² tot 240 m². En ook de vormen en kleuren van de gevels verschillen. Het dakterras ligt aan de woonkamer, op het westen, met uitzicht op de haven en de Loosdrechtse plassen. Aan de achterkant heb je een fijn balkon. Zo heb je de hele dag zon, maar ook schaduw tijdens warme zomerdagen. In de berging op de begane grond kun je de fietsen kwijt en elk pakhuis heeft twee privé-parkeerplaatsen.

Afhankelijk van het pakhuis dat je kiest, is er ruimte voor vier tot zes slaapkamers. De badkamer is riant, er is een ruime berging voor de was en een apart, tweede toilet op de slaapverdieping. Ben je ondernemer? Op de begane grond zijn er commerciële ruimten te koop met een aparte ingang die je bij je pakhuis kunt betrekken. Wil je weten of dit voor jou fiscale voordelen heeft? Vraag het gerust aan een van onze makelaars of je financieel adviseur

Gerda M.C. Kosmeier

Interesse in een laatste pakhuis?
Of heb je andere vragen? Neem contact op met Gerda Kosmeier via 06-55767373 of laat het ons weten hoe we je verder kunnen helpen via het onderstaande formulier.

Wil je precies weten hoe wij met jouw gegevens omgaan?
Dat lees je in ons privacy statement.