Slim en duurzaam wonen

Wonen aan Porseleinhaven betekent wonen aan de rand van één van de mooiste natuurgebieden in Nederland, de Loosdrechtse plassen. En daar hoort duurzaam wonen vanzelfsprekend bij. De appartementen, herenhuizen en pakhuizen zijn duurzaam ontwikkeld en dus zo gebouwd dat het onderhoudsvriendelijke en energiezuinige woningen zijn.

Als je buiten van de zon geniet, doen de zonnepanelen op het dak hun werk om groene stroom op te wekken. Alle pakhuizen aan Porseleinhaven zijn uitgerust met zonnepanelen. En ook tijdens de bouw worden duurzame materialen gebruikt. Zo heeft de architect gekozen voor fraaie, onderhoudsarme gevels en kozijnen. Die laatste zijn gemaakt van een hoge kwaliteit kunststof met een houtnerf. Duurzaam en onderhoudsarm, maar wel met een fijne rustieke uitstraling.

Bij de herenhuizen en appartementen die in ontwikkeling zijn wordt de warmte opgewekt middels een warmtepomp met bodembron. Met deze warmtepomp kunnen de woningen ook worden gekoeld via de vloer. Vanzelfsprekend worden deze woningen bovendien gasloos gebouwd.

SlimWonen

Alles en iedereen is tegenwoordig met elkaar verbonden. Het is dus de hoogste tijd dat we ook beter kunnen communiceren met ons huis. In de woningen aan Porseleinhaven is dat goed geregeld, dankzij SlimWonen. De SlimWonen installatie geeft je uitgebreide oplossingen om je huis nog comfortabeler, sfeervoller en energiezuiniger te maken.

Met SlimWonen schakel je bijvoorbeeld stopcontacten aan en uit, zet je de thermostaat hoger of lager en doe je je lampen aan of uit. Je bedient SlimWonen met je smartphone of tablet en het werkt op afstand. Zo heb je alles in de hand, ook als je niet thuis bent.

Wist je dat?

Na de zomer de verkoop start van de appartementen en de herenhuizen in de volgende fase van Porseleinhaven.

porseleinhaven-loosdrecht

Als eerste op de hoogte?

Wil je als eerste op de hoogte zijn van nieuw aanbod, events, nieuwe blogs en andere fijne updates? Schrijf je dan in voor de Porseleinhaven nieuwsbrief en we zorgen dat je als eerste op de hoogte bent.

porseleinhaven-loosdrecht


Als eerste op de hoogte


De verkoop start vrijdag 20 november 16.00 uur. Wil je hiervan als eerste op de hoogte zijn? Meld je aan voor de nieuwsbrief.

Wilt u precies weten hoe wij met uw gegevens omgaan?
Dat lees je in ons privacy statement.